Вчера около 10:10 часа, на пътя от Варна за Златни

...
Вчера около 10:10 часа, на пътя от Варна за Златни
Коментари Харесай

Двама дядовци с трабантче излязоха опасно на пътя за Златните, единият пострада

Вчера към 10:10 часа, на пътя от Варна за Златни пясъци, лидерът на " Трабант "  Ш.Н. (86 г.), локален гражданин, при излизане от реда на паркирани коли, не пропуща и блъска «Киа», който се движи по път с преимущество. Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на случая пасажер от първия автомобил (85 г.) получава контузни пострадвания и луксация на раменна става, прегледан е и освободен за домашно лекуване, няма заплаха за живота му. 

Общо осем души са потърпевши на по пътищата във Варна и района през почивните дни, излиза наяве от събощение на ОД Министерство на вътрешните работи.  Вчара към 02:40 часа, в гр. Белослав, 27-годишната лидерка на  «Опел» Б.Б., заради несъобразена скорост, губи контроли се блъска в паркиран автомобил. В резултат от случая пасажер от автомобила (29 г.) е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
По-късно, към 17:50 часа, на разклона за с. Доброглед, 19-годишната лидерка на «Пежо» Г.Я., губи надзор и се блъска в крайпътно дърво, като по-късно се прекатурва странично. В резултат от случая са потърпевши две дами, пътуващи в автомобила – на 60 година и на 52 година, които получават контузни пострадвания и порезни рани, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
В събота, към 09:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Македония» и ул. «Пирин», лидерът на «Пежо» А.М. (67 г.), локален гражданин, не дава преимущество при знак " Стоп! " и блъска велосипедист, който пада на платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът (62 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Пак в събота, към 14:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Момина сълза», лидерът на «Ауди» Ц.С. (32 г.) от Разград, при маневра за придвижване обратно, блъска пешеходка, която пресича зад автомобила. Вследствие на случая дамата (78 г.) пада на земята и получава контузни пострадвания и фрактура на прешлен, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
По-късно, около 15:10 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Галата»,  лидерът на неустановено правозно средство губи надзор над МПС и блъска пешеходец, който се намира пред магазин за хранителни артикули. Вследствие на случая мъжът (43 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 
Отново в събота, към 19:25 часа, на пътя сред Аладжа манастир и ж.к. «Виница», лидерът на  «БМВ» Г.Т. (43 г.), локален гражданин, по време на придвижване, навлиза в прилежаща пътна лента и блъска товарен автомобил «Митсубиши». Вследствие на случая пътничка от първия автомобил (49 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, няма заплаха за живота й. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР