Вчера около 07:50 часа, на кръстовище в района на с.

...
Вчера около 07:50 часа, на кръстовище в района на с.
Коментари Харесай

Кошмарен ден по пътищата на Варна и региона: 7 тежки произшествия, 9 пострадали, между тях и деца

Вчера към 07:50 часа, на кръстовище в региона на с. Долище, 49-годишният лидер на «Ауди» не съблюдава наредбите на пътен знак «Стоп» и блъска л.а. «Хонда». Вследствие на случая са потърпевши лидерката на втория автомобил (38 г.) и двете й деца, оповестиха от полицията във Варна.

Жената е настанена за лекуване в болнично заведение с контузия на черен дроб, едно от децата също е настанено за лекуване с порезни рани по лицето. Няма заплаха за живота на нито един от потърпевшите.

По-късно, към 08:45 часа, на ул. «Шипка» във Варна водачът на мотоциклет «Сузуки» на 42 година блъска пешеходка, която пресича пътното платно сред коли, изчакващи на червен сигнал на близката светофарна уредба. Вследствие на случая дамата (61 г.) получава травми на глава и гръден панер, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Около 12:50 часа, на бул. «Цар Освободител» 43-годишната лидерка на «Хюндай» заради несъобразена с интензивността на трафика скорост, застига и блъска «Фолксваген», изчакващ на червен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на случая дамата получава травми, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, около 17:50 часа, на бул. «Приморски», 47-годишната лидерка на «Ситроен», по време на придвижване, заради несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска «Форд», даващ преимущество. Вследствие на случая дамата получава разтърсване на мозъка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Около 18:15 часа пък на Автомагистрала «Хемус» лидерът на  «Шкода» на 44 година, по време придвижване, отвлича вниманието си и губи надзор, блъска се в защитна мантинела и напуща пътното платно. Вследствие на случая мъжът получава разтърсване на мозъка, прегледан е и настанен за наблюдаване в болнично заведение, без заплаха за живота.

По-късно, към 19:00 часа, на ул. «Сирма войвода», 18-годишната лидерка на «Вранглер»  не оставя задоволителна странична отдалеченост при разминаване с велосипед и става причина за случай с велосипедиста - дете. Вследствие на случая момчето получава контузия на ляв крайник, прегледано е и освободено, без заплаха за живота.

Вчерашната серия от катастрофи приключва към 20:25 часа, в гр. Провадия. Водачката на «Фолкасваген» на 34 година, отвлича вниманието си и губи надзор, след което се блъска се в дърво отвън пътното платно. Вследствие на случая леко е потърпевшо дете, пътуващо в автомобила, което получава травма на ръка, прегледано е и освободено, без заплаха за живота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР