Вчера официално беше даден старта на 7-то издание на конкурса

...
Вчера официално беше даден старта на 7-то издание на конкурса
Коментари Харесай

В програма Спортни таланти“ вече могат да кандидатстват спортисти до 28 години



Вчера публично беше даден старта на 7-то издание на състезанието по програмата " Спортни Таланти ", в който могат да вземат участие спортисти както от олимпийските, по този начин и от неолимпийските спортове. Избраните получават безплатно финансиране за закупуване на екипи, присъединяване в шампионати, подготовка или възобновяване

С оглед на последните трендове в спорта и на насъбрания опит през годините от тази година се усилва горната възрастова граница на състезателите. Сега трите групи са разграничени както следва: до 15 години в това число, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не не помни поетия ангажимент към хората с увреждания и още веднъж обезпечава специфична квота за българските параолимпийци.

Срокът за кандидатстване е до 1 април, когато завършва подаването на документите. Победителите ще бъдат оповестени в в края на април.

Кандидатите би трябвало да приготвят план, в който да опишат какви цели си слагат през годината и защо са им нужни средствата. Максималната сума, която се отпуска на един спортист  е 5000 лв.. Той би трябвало да обезпечи и 20% съфинансиране (т.е. общата сума по плана не би трябвало да надвишава 6000 лева).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР