Вчера някой ми каза кулоарно, че един бивш вицепремиер от

...
Вчера някой ми каза кулоарно, че един бивш вицепремиер от
Коментари Харесай

Цветанов пусна слух в парламента: Бивш вицепремиер търсил компромати срещу ГЕРБ по болници

" Вчера някой ми сподели кулоарно, че един някогашен вицепремиер от служебния кабинет е ходил в дадени здравни заведения, с цел да търси нещо, с което да подкрепи настояването на избор на съмнение в областта на опазването на здравето " - този слух пусна през днешния ден ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в Народното събрание.

Той обаче не пожела да разяснява имена, защото това било единствено слух. 

„ Това е длъжностен вицепремиер, който сега няма безусловно никаква подготвеност и е надалеч от тази сфера. Много е необичайно, че е ходил да търси такива неща “, уточни той.

На въпрос би ли го посочил по име Цветан Цветанов разяснява:

„ Казаха ми го и не съм сигурен, че това е по този начин “. „ Мога да одобрявам това като сюжет, който е бил заложен по време на служебния кабинет. "  

Цветанов разяснява и оставката на здравния министър:

" За подобни стойностни хора като проф. Николай Петров има задоволително благоприятни условия да бъдат отстреляни. "  

" Говорим за одитен отчет, който е предоставен по времето на служебния кабинет. Тогава доста мощна беше волята на служебното държавно управление да овладее страната и да се търсят повече компромати, само че не и да се вършат политики ", добави още ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

Цветан Цветанов увери, че ГЕРБ не са уязвими от разисквания от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи избор на съмнение.

" Аз не считам че българското общество през днешния ден е готово да одобри Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да образуват различно ръководство ", добави още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР