Вчера . Ние бяхме поискали 71 свидетели, от които съдът

...
Вчера . Ние бяхме поискали 71 свидетели, от които съдът
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Прокурорът по делото за заличаването ни заплаши свидетел в съдебната зала

Вчера. Ние бяхме поискали 71 очевидци, от които съдът ни позволи единствено 6. 3 от тях се разболяха и през вчерашния ден показания дадоха единствено другите трима. Всички споделиха едно и също нещо - че сътрудниците на ДАНС са ги притискали и са им оказвали душевен тормоз.
Впрочем прокурорът по делото не се посвени да заплашва единия очевидец даже и в правосъдната зала, заради което се наложи съдията да му направи остра забележка. Представете си щом тези видове имат наглостта да се държат по този начин даже в правосъдната зала, какво е било в килиите на полицията, където са разпитвани стотиците възрожденци, привикани от ДАНС ", написа водачът на Възраждане.
 С разпит на очевидци стартира делото за изтриване на партия „ Възраждане “ (СНИМКИ и ВИДЕО) С разпит на очевидци стартира делото за изтриване на партия „ Възраждане “ (СНИМКИ и ВИДЕО)
В Софийски градски съд потегли делото по инициираната от Софийска градска прокуратура (СГП) процедура, с която се желае изтриване на рег...
" Другите очевидци ще бъдат разпитани на идващото съвещание на 8 февруари. Правото и законът са на наша страна! Да се надяваме, че съдът също ще е на страната на правото и закона. За прокуратурата няма смисъл да приказваме - тази незаконна конструкция би трябвало да се разпусне и на нейно място да се сътвори орган, който в действителност да преследва престъпните нарушители, а не да извършва политически поръчки. Когато Възраждане стартира да ръководи, и това ще стане.
Благодаря на стотиците възрожденци от София, страната и чужбина, които макар снега, леда, непочистените пътища, студа и изключителното състояние бяха дружно с нас пред Съдебната палата. Показахме най-важното - Възраждане е идея, сплотяваща хиляди българи. Една партия може да бъде неразрешена, само че една концепция не!
Ето за какво успеха към този момент е наша! Врагът ни е изплашен от нас и се пробва по този метод да ни спре. Няма да стане! Идва време за Възраждане, а дружно с него и възмездието за националните предатели, непознатите сътрудници и всички останали елементарни нарушители, убиващи България и българския народ! "
Вижте по какъв начин потегли делото за заличаването на Възраждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР