Вчера над 260 украински войници бяха изведени от завода Азовстал.

...
Вчера над 260 украински войници бяха изведени от завода Азовстал.
Коментари Харесай

Каква ще е съдбата на украинските войници, които бяха изведени от Азовстал?


Вчера над 260 украински бойци бяха изведени от завода " Азовстал ". Киев упорства те да бъдат разменени против съветски военнопленници, в Народното събрание в Москва приказват за " нацистки нарушители ". Каква ще е ориста им?

Съдбата на 260 бойци, които в Мариупол, е неразбираема. Още стотици украински бойци се намират в комплекса.

Вчера над 260 военнослужещи бяха евакуирани от " Азовстал " и откарани в следени Русия елементи на Донецк.
Редакцията предлага
Украйна: Ще бъде задействана " процедура за замяна "

Украинската страна се надява, че ще може да ги замени против съветски военнопленници. " Работим по идващите стадии на филантропичната интервенция ", написа украинската вицепремиерка Ирина Верешчук в Телеграм. Заместник-министърът на защитата Анна Маляр съобщи, че " за по-нататъшния път на завръщането им вкъщи ще бъде задействана процедурата за замяна. Онези бранители, които към момента се намират на територията на Асовстал, ще бъдат избавени със взаимните старания на управляващите. "

Украинският общоприет щаб не оповестява какъв брой още бойци се намират в " Азовстал ".

Председателят на Думата: " Това са военнопрестъпници "

Руски следствен комитет разгласи, че ще разпита пленените украински военнослужещи в границите на следствие на хипотетични " закононарушения, осъществени от украинския режим против цивилното население " в източната част на страната.

Руският парламент обмисля да изключи от опцията за възможна замяна пленените бойци от украинския полк " Азов ". Агенция ТАСС цитира ръководителя на Думата Вячеслав Володин, който споделя, че те са нацистки нарушители, които би трябвало да бъдат изключени от сходни съглашения. " Това са военнопрестъпници и би трябвало да създадем всичко, с цел да ги надигнем пред съда. "

Контролът над Мариупол е доста значим за Русия

е националистическа милиция, която по-късно се влива в Украинската национална армия. Според украинската страна тя е оставила радикалния си генезис зад тила си. Правителството в Москва, въпреки това, я показва като основен провинен за хипотетичния антируски шовинизъм и националсоциализъм.

Изтеглянето на украинските военнослужещи от " Азовстал " след 2 месеца, които прекараха там, е следващият крах за страната в опитите ѝ да отбрани пристанищния град. би дал на Русия опцията да сътвори сухопътна връзка с Крим и да поеме целия надзор над Азовско море. Завземането на града обаче се оказа мудна и кървава задача, написа Военновъздушни сили.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР