Вчера на закритото заседание премиерът е лъгал, когато го питахме

...
Вчера на закритото заседание премиерът е лъгал, когато го питахме
Коментари Харесай

Премиерът е лъгал брутално: Тошко Йорданов

" Вчера на закритото съвещание министър председателят е лъгал, когато го питахме всякакви неща. Изслушахме Външно министерство, изслушахме службите. Разказаха какво се е случило. Лъгал е брутално. Първо - еднолично решение и напън върху службите за сформиране на описи ”, разяснява ръководителят на парламентарната група на " ИТН ” Тошко Йорданов след Председателския съвет в Народното събрание, заяви NOVA.

Tой уточни, че Петков е давал устни разпоредби към ръководителя на ДАНС.

" На 8 юни ние излязохме от държавното управление и от обединението. На 9 юни, без това да е планувано в този Съвет, има точка " Разни ”. Няма точка " Руски шпиони ”. Влиза министър председателят и стартира с точка " Разни ”, която формулира като " Руски шпиони ”, тъй като пада от власт. И заповядва на службите да вършат това, което вършат ”, разясни Йорданов.

Според него министър-председателят в оставка е човек, който употребява държавните институции за персонална полза.

" Той е измамник. Лъже - няма нито един отчет на ДАНС, няма никакво решение на Съвет. Има устни разпоредби на Петков ”, разгласи Йорданов.

Руските дипломати не са били изгонени по правилото за взаимност, а " със описи на ДАНС по искане персонално на премиера ”.

" Първи лист, три дни по-късно - втори лист, с цел да стане броя, която той желае. Това е толкоз непоносимо ”, счита Йорданов.

Председателят на парламентарната група на " ИТН ” дефинира историята като " извънредно по-гнусна и по-мръсна ”, в сравнение с е предполагал.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР