Вчера на територията на община Вълчедръм е проведена специализирана полицейска

...
Вчера на територията на община Вълчедръм е проведена специализирана полицейска
Коментари Харесай

Конфискуваха антики, оръжия и боеприпаси в Монтанско

Вчера на територията на община Вълчедръм е извършена профилирана полицейска интервенция по линия противопоставяне на стандартната престъпност, противозаконната миграция и пътен надзор, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 

В акцията са взели участие чиновници от отдели " Криминална полиция ", " Охранителна полиция ” и " Разследване " на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, районното ръководство в Лом и жандармерийското звено в града край Огоста, написа Булнюз.

Специализираната интервенция е извършена под управлението на прокуратурата.   В хода на акцията са осъществени инспекции на 8 обекта, 91 транспортни средства и 113 лица, при които са формирани 6 акта и санкция с фиш.

При извършените процесуално-следствени дейности на три частни адреса във Вълчедръм, са конфискувани револвер без заводски номер, газов револвер без защитна втулка, 2 пушки, 104 боеприпаса,  устройство за производство на изстрели, наподобяващо писалка, металотърсач и 278 предмета – монети, пръстени и други, за които се допуска, че са културно-исторически полезности.

Служителите на реда са разкрили контрабандни цигари при инспекция на сграда на допълващо застрояване в парцел в същото село, населяван от 66-годишна жителка. Конфискувани са 243 къса тютюневи произведения, без български акцизен бандерол.

Образувани са 4 досъдебни производства и кореспонденция. Работата по случаите продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Монтана и Районната прокуратура в Лом.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР