Вчера, на територията на град Варна, е проведена полицейска операция

...
Вчера, на територията на град Варна, е проведена полицейска операция
Коментари Харесай

Полицейска операция се проведе на територията на Варна, има задържани!

 Вчера, на територията на град Варна, е извършена полицейска интервенция по линия противопоставяне на наркоразпространението под управлението на Окръжната прокуратура в града.

В резултат от полицейските дейности на криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна и Първо районно управление (на МВР), след осъществена договорка, за период до 24 часа, е арестуван 26-годишен мъж, добре прочут на органите на реда и осъждан. В дома на Й.И. са открити и конфискувани 218 гр. екстази, 56 гр. амфетамин и 47 гр. марихуана, както и голям брой празни пакетчета.

На територията на Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи във Варна е арестуван С.С. (21 г.), незнаен на Министерство на вътрешните работи. В дома на мъжа в ж.к. " Победа " са открити и конфискувани 110 гр. марихуана, 9 гр. кокаин, 3 гр. хашиш, мелничка и електронна везна.

По двата случая са формирани досъдебни производства. Работата по документиране и доказване на осъществените закононарушения продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР