Вчера на пленума на БСП поставих важни въпроси за БСП.

...
Вчера на пленума на БСП поставих важни въпроси за БСП.
Коментари Харесай

Калоян Паргов: На БСП не ѝ трябва война с ПЕС

Вчера на пленума на Българска социалистическа партия сложих значими въпроси за Българска социалистическа партия. Изразих и паника за вътрешнопартийните връзки. Злобата и омразата са рискови за всяка една партия. Това съобщи ръководителят на БСП-София Калоян Паргов в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Няма грандиозна победа или огромна загуба, за която да приказваме след тези локални избори. Резултатите на Българска социалистическа партия са положителни, само че не и задоволителни ", сподели още той.

Калоян Паргов предизвести Българска социалистическа партия: Злобата и омразата ще ни погубят

"От 1 декември стартира цикъл от избори в Българска социалистическа партия. Ще се даде или ще се отнеме доверие на доста членове ", разкри Паргов.

"Удари под растежа не са липсвали и не липсват. Самите избори зададоха доста въпроси, а резултатът на Българска социалистическа партия не беше предстоящ от доста хора - и от вътрешната страна, и извън ", разяснява ръководителят на БСП-София.

Сергей Станишев: С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори

"Трябва да слушаме гласоподавателите - те отхвърлят протичащото се в Брюксел. На Българска социалистическа партия не ѝ би трябвало война с ПЕС, само че и помирение. Може би единствено помиряване ", приключи Калоян Паргов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР