Вчера на лъскава церемония в популярен столичен клуб се проведе

...
Вчера на лъскава церемония в популярен столичен клуб се проведе
Коментари Харесай

Мегз отвя Русата Златка и Ася Капчикова

Вчера на лъскава гала в известен столичен клуб се организира второто издание на Лайфстайл Наградите. Церемонията гъмжеше от звезди, измежду които бяха Криско, Мегз, Тита, Алисия, Фики, Десислава, Емануела, Джулиана Гани, Борис Дали, Искрата, Вензи и още доста други.

Една от най-обсъжданите категории още преди старта на церемонията беше категорията за “Най-влиятелна звезда в обществените мрежи ”. Номинирани в категорията бяха няколко от най-медийно коментираните лица в страната - Мегз, Русата Златка, Ася Капчикова и Биляна Йотовска. Надпреварата сред 5 хубавици със мощно медийно въздействие и високо его наложително провокира доста разногласия и спорни реакции. В последна сметка справедливо наградата сграбчи Мегз. Последователите на хубавицата са се нараснали с 60 хиляди единствено в последните 5 месеца. А интензивността им е доста огромна поради прочувствената обязаност с продуктите на хубавицата.

Радостта на Мегз не се отрази по никакъв начин добре на някой от другите хубавици в категорията. Те не пропуснаха да изкоментират, че безспорният триумф на Мегз се дължи не на нея самата като персона, а на работата й и на присъединяване й във Вип Брадър. Ася Капчикова си потегли демонстративно от церемонията, очевидно недоволна от взетото решение.

Но това по никакъв начин не се отрази на Каканашева, която беше посрещната с бурни овации, а уредниците споделиха, че резултатите са били безусловно безапелационни.

Мегз не пропусна да призове другите известни персони да бъдат доста виновни с въздействието, което имат в обществените мрежи, тъй като в днешно време то се е трансформирало в доста мощен способ за възпитаване и налагане на модели на подражателство. Мегз показа видеа от награждаването както и самите резултати като брой гласове историите си в инстаграм. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР