Вчера на километър 210 от АМ Тракия край Стара Загора

...
Вчера на километър 210 от АМ Тракия край Стара Загора
Коментари Харесай

Откриха в камион около 70 кг марихуана

Вчера на километър 210 от Автомагистрала Тракия край Стара Загора при акция на ГДБОП в кабинета на товарен автомобил са открити и арестувани към 70 кг марихуана, това заяви на брифинг шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в града старши комисар Лазар Христов, съобщи 24 часа.

Наркотикът бил разпределен в 66 найлонови пакета.

При акцията са задържани водачът на камиона, който бил и негов притежател, и неговият сателит. И двамата са от София, възраст 52 и 51 години.

Единият от тях е престъпно проявен, само че не по линия на опиатите, посочи старши комисар Христов, без да показва кой от двамата. Камионът е пътувал от София към Бургас.

Засега на арестуваните е наложена полицейска мярка за арест до 24 часа.

Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов, разясни, че следва за двамата да бъде поискана найтежната мярка за неотклонение задържане под стража.

Ако бъдат приети за отговорни, мъжете може да бъдат наказани на затвор сред 2 и 8 години, както и да платят санкция сред 5 и 20 хиляди лева " Случаят е изключително тежък, по тази причина законодателят е планувал две санкции по едно и също време ", разяснява окръжният прокурор Дичо Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР