Вчера на импровизиран брифинг до злополучната спортна зала в Мездра,

...
Вчера на импровизиран брифинг до злополучната спортна зала в Мездра,
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Представям ви "Мездра гейт-2", няма такава шуробаджанащина

Вчера на спонтанен брифинг до злощастната спортна зала в Мездра, кметът на града Генади Събков си разреши да назовава някого "болен " мозък. Това съобщи националният представител Петя Аврамова на брифинг на ГЕРБ.

"В писмо на компанията, която строи спортната зала се споделя, че занапред се подава уведомление за преустановяване на контракта, макар че Събков съобщи, че договорните връзки са завършени. Строителството не може да продължи заради липса на активност от възложителя. Ние питаме Събков, обезпечил ли е всичко належащо, има ли или няма контракт за строителството на обекта ", попита Аврамова.

Припомняме, че през вчерашния ден от ГЕРБ внесоха сигнал до прокуратурата за „ Мездра-гейт” и кмета на града Генади Събков.

"Днес ще ви представим "Мездра гейт-2 ", няма такава шуробажанащина. Всички червени уредени ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, показвайки лист на всички длъжности заемани от роднините на Генади Събков в общината.

Народните представители от ГЕРБ продължиха с изброяването на всички служба, които включваха обучение, общинска активност, опазване на здравето, архитектура и поддръжка на града.

 (снимка: Novini.bg)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР