Вчера МВР, както и летище София си признаха за поредна

...
Вчера МВР, както и летище София си признаха за поредна
Коментари Харесай

Разпитват пътниците на непроверения самолет на летище София

Вчера Министерство на вътрешните работи, както и летище " София " си признаха за поредна издънка в работата на двете институци.
В петък 13, сред 17.00 и 19.00 часа аероплан с избран брой пасажери на борда е изхвърчал от летище " София ", без каквато и да е инспекция от граничните управляващи - нито на пасажерите, нито на техния багаж.
" Когато кацнахме в Гърция, разбрах, че има проблем. Ние към момента не бяхме минали инспекцията в Гърция, когато ми се обадиха от " Гранична полиция " и ми оповестиха, че сме минали границата без инспекция на пасажерите . Аз самият минах инспекцията и по тази причина не чаках, че може да стане такова нещо ", изясни за " Нова телевизия " Мирослав Хинков, притежател и водач на самолета.
По думите на Хинков, той излетява от Габрово и каца в София, където излиза от територията на летището, тъй като имал работа в столицата. На връщане той минава през инспекциите на " Гранична полиция ", до момента в който фамилията му остава да го чака на територията на летището.
" На връщане минахме през летището на Горна Оряховица и там, с изключение на инспекцията, ни връчиха и призовки за явяване като очевидци по случая в София. И аз, и фамилията ми отидохме и дадохме показания. Към нас няма отправени никакви обвинявания. Аз изрично бях тестван по всички правила. Семейството ми не е било съпроводено, само че те по никакъв метод не са пречили да бъде осъществена такава инспекция ", безапелационен е Мирослав Хинков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР