Вчера мислих много за Нери Терзиева, всеки си мисли, че

...
Вчера мислих много за Нери Терзиева, всеки си мисли, че
Коментари Харесай

Виктор Николаев наруши правилата в Нова тв, за да разкаже личен спомен с Нери Терзиева

Вчера мислих доста за Нери Терзиева , всеки си мисли, че е специфичен за нея, тъй като тя имаше име и блага дума за всички. Това съобщи Виктор Николаев в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия за тв легендата, която издъхна в плодивска болница след диабетни затруднения.

Той реши да опише и доста благ спомен с Нери:

" Тя може да вземе акъла на всеки ", поде той.  " За първи път я видях онлайн, когато бях на 18, кореспондент в „ Дарик “. Нери посрещна всички тогава по метод, по който като че ли те познава. Винаги имаше персонално отношение. Каза ми „ Вико “. Показа отношение, като че ли е майка на всички.

По пътя тя беше по-голяма звезда и от Петър Стоянов. Където и да спрем, все се показваха хора да си приказват с нея.

По едно време при нас, по време на командировка, пристигнаха възрастни дами с жълти и груби ръце. Тя им споделяше „ благодаря ти, майчице “ и ги целуваше по ръцете.

Видя, че ми прави усещане тази непосредственост и ми сподели: „ Тези ръце са като нашата земя, когато няма дъжд, по тази причина ги целувам “.

Много ме впечатли това отношение “, призна си Николаев.

Той призна, че точно по тази причина през вчерашния ден в обществената мрежа е забелязан подобен феномен - единствено положителни думи. " Тя бе икона в публицистиката и приживе. Това е мъчно в тази специалност ", сподели Николаев.

" Излязохме си от графика, за което обаче не скърбя изобщо ", съобщи Николаев и разгласи реклама.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР