Вчера Microsoft съобщи, че възнамерява да представи нова Windows 95

...
Вчера Microsoft съобщи, че възнамерява да представи нова Windows 95
Коментари Харесай

Съобщението на Microsoft за ново излизане на Windows 95 не е каквото очаквахме

Вчера Microsoft заяви, че има намерение да показа нова Windows 95 на 14 декември – т.е. през днешния ден. Информацията се появи в формалния Twitter акаунт на софтуерния колос. Да си напомним, че операционната система Windows 95 излезе преди повече 20 години и всички започнаха да гадаят, какво е приготвила корпорацията тъкмо за Коледа.

Много консуматори счетоха, че това ще е Windows 95 за пълноценна работа със актуалния хардуер на днешните лични компютри, единствено че без поддръжката на сензорни екрани.

Истината се оказа напълно друга. Оказа се, че Windows 95 се назовава пуловерът, който Microsoft подарява на някои свои почитатели . Софтуерният колос съумя да изненада всички с този пуловер, в който е втъкано логото на операционната система Windows 95. Малко странна смешка, като се има поради, че през вчерашния ден Microsoft разгласи, че следва значимо събитие. Всъщност събитието в действителност е неповторимо.

Всеобщото мнение е, че това е един противен пуловер, само че външният тип не е толкоз значим, когато носталгията по остарялата операционна система е огромна. Може би Microsoft ще стартира да се изявява и в модата.

И още, пуловерът не се продава. Microsoft го подарява на своите почитатели и с цел да си опитате шанса за приемането на това нещо, би трябвало да кликнете тук и да изпратите на екипа на Microsoft доста безапелационно обръщение, с цел да получите Windows 98 пуловера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР