Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може

...
Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може
Коментари Харесай

`В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче`

Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - споделя - към този момент в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите девойки, или се целуват момче с момче. Ами по какъв начин да не е, като министър председателят на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков в изявление за Сашо Диков и неговото предаване " Евродикоф ". 

И какво желаеме да е в Люксембург, като министър председателят им дава подобен звук? Тоест: отбраната на християнството и на обичайното семейство е задача номер 1 за България, безапелационен е Марков.

Аз се веселя, Сашо, че си демонстрирах темперамент. И с моя глас в комисията за младежта и за спорта съумях да удрям камбаната и в действителност предотвратих приемането на тая Истанбулска спогодба, да дойдат тук комитет от лесбийки, да вървят по нашите учебни заведения, да се занимават с децата и да пропагандират джендър идеологията, каза депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен арбитър.

Какъв беше тоя Европарламент - с 226 депутати на Сорос, който го изгониха. Унгарците одобриха този закон антиСорос - изгониха го от Унгария, принудиха го да напусне, не са го изгонили физически - тъй като той водеше политика на заселване на милион мигранти в Европа, да ликвидира християнска Европа, да ликвидира обичайното семейство, да се женят мъже с мъже, твърди Георги Марков.

След време, Сашко, ние с тебе няма да сме живи, само че след десетилетия най-сигурните и същински християнски градове ще са Будапеща, Прага, Краков, Братислава, Варшава, предвижда той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР