Вчера ми направиха втори тест. Отрицателен е и ще си

...
Вчера ми направиха втори тест. Отрицателен е и ще си
Коментари Харесай

Бойко: Замразяваме заплатите на депутатите, отивам с генерала в Смолян - там има завод, който ще прави по 100 000 маски на месец като в Китай

Вчера ми направиха втори тест. Отрицателен е и ще си го платя аз. Сега ще пристигна професорът, ще му дам парите. Това съобщи на конференция в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов.

Нито една система не е оставена без пари. Ще пристигна миг да се раздаде всичко, освен дотациите на партиите, съобщи още министър-председателят. „ Възлагаме на парламентарната група на ГЕРБ да внесе проекторешение за заледяване на заплатите на депутатите. Предложението е те да бъдат замразени към равнищата декември 2019 година и заплатите през третото тримесечие на миналата година. Освен това от ГЕРБ обмисляме вариант и за подаяние на част от заплатите си. Този месец министрите дарихме 1000 лева от месечното си заплащане. На идващото съвещание ще предложим да дарим половината си заплата ", сподели още министър-председателят. 

„ Чувствам се безспорен популист сега. Мисля, че правя работа за толкоз пари, жертвам се пожертвам, взимам решения за тези пари. Но, въпреки това, приказваме за единение, за съпричастност. Нека всички да бъдем еднообразно ощетени. За това съм „ за ” и не се усещам популист ”, добави той.

„ Нищо по-добро не е измислено от демокрациите, политическите партии, субсидирането. В миг, в който страната е на война, сме длъжни в този момент половината, след това – 3/4, след това без заплати. Ако по този начин върви, и това ще стане.

Премиерът добави, че с началника на Националния действен щаб проф. Мутафчийски отпътуват за Смолян, с цел да видят дружество, което е реорганизирало активността си и сега създава маски. „ По 100 000 на месец ще създават. Само в Китай създават такива ", уточни той.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР