Вчера медиите съобщиха за внезапната смърт н 46-годишната певицата. Тя

...
Вчера медиите съобщиха за внезапната смърт н 46-годишната певицата. Тя
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Самоубийство! За Всеобщ Ужас Ни Напусна Една От Най-Обичаните Певици, Още Крият Истината. Мъртва Е Голямата

Вчера медиите оповестиха за неочакваната гибел н 46-годишната певицата. Тя е била открита в стаята си в Лондон и аргументите за гибелта и към момента са неизяснени. Говорителят на звездата не разяснява нейната гибел. Той сподели единствено, че е „ неочаквана ” и „ непредвидена ”.

След като научили за гибелта й приятелите на Долорес О’Риърдън разкриха, че била „ извънредно депресирана ” преди трагичната й гибел. Семейството на рок звездата в Ирландия е „ опустошено ”.

Миналата година изпълнителката на шлагера „ Зомби ” разкри по какъв начин тя се бори с депресията. О’Риърдън има проблеми с психологичното здраве през по-голяма част от живота си. Тя прави опит за самоубийство през 2013-та година. Изпълнителката е диагностицирана с биполярно разстройство преди две години. Тя също споделя и за проблеми с алкохола, хранителни разтройства и за претърпян с*ксуален тормоз, когато била „ малко момиче ”, написа разкрития.ком.

Последната фотография оповестена в обществената мрежа в профила на Долорес О’Риърдън е фотография с нейната котка. Фотото е оповестена на 4-ти януари с надписа: „ Чао, довиждане Гио. Заминаваме за Ирландия ”.

Властите към този момент не дават повече т информация за неочакваната гибел на певицата в хотела в Лондон. Води се следствие.

Много звезди изрекоха своите съболезнования в обществената мрежа при съобщаването на трагичната вест.

Джеймс Кордън и Дуран Дуран отдават последна респект на певицата в обществената мрежа. Кордън написа, че се е срещнал с Долорес О’Риърдън преди 15 години и че тя има страховит глас. „ Тя беше общителна и прелестна ”, написа той в Туитър. „ Получих подпис на своя билет за трен и това ми направи деня. Тя имаше най-невероятния глас и наличие. Съжалявам, че чух, че тя е умряла през днешния ден ”.

Смъртта на Долорес О’Риърдън е била в действителност непредвидена за всички, както за нейните другари, по този начин и за нейното семейство и близки. Феновете също са потресени и скърбят за певицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР