Вчера компанията Qualcomm заяви, че работи с група партньори за

...
Вчера компанията Qualcomm заяви, че работи с група партньори за
Коментари Харесай

Qualcomm си сътрудничи с китайски компании в разработката на нови функции за смартфоните с Android

Вчера компанията Qualcomm съобщи, че работи с група сътрудници за прибавянето на сателитни благоприятни условия за известия към смарт телефоните с Android.

Базираната в Сан Диего компания, която е най-големият снабдител на чипове в света, уточни, че в създаването на устройството си сътрудничи с китайски сътрудници, измежду които Honor, Lenovo, Nothing, OPPO, Vivo и Xiaomi.

Чрез основаната на спътници връзка могат да се изпращат и получават данни в отдалечени или селски региони, където няма налична телекомуникационна мрежа. Qualcomm съобщи по-рано тази година, че ще прибавят тази опция към своите чипове. Това евентуално ще ускори конкуренцията с „ Apple “, които предходната година показаха опцията за изпращане на незабавни сателитни известия като една от водещите характерности на най-новата серия iPhone. Тя е с чип на Qualcomm, както и персонализиран хардуер и програмен продукт, благосъстоятелност на „ Apple “.

От Qualcomm не споделиха по кое време тъкмо ще бъдат налични новите функционалности за сателитни известия на смарт телефоните с Android, само че евентуално това ще бъде допустимо през втората половина на годината.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР