Вчера, когато разбрахме, че рапърът T.I. всяка година води дъщеря

...
Вчера, когато разбрахме, че рапърът T.I. всяка година води дъщеря
Коментари Харесай

Защо дъщерята на T.I. му е бясна

Вчера, когато разбрахме, че рапърът T.I. всяка година води щерка си Дейжа на гинеколог, с цел да се увери, че към момента е девствена, останахме с отворена уста от неразбиране.
 T.I., Дейжа Харис, девствеността ѝ по какъв начин рапърът управлява щерка си
Рапърът, който следи дали щерка му е девствена

T.I. удиви всички с изкаването си

Колкото и да се опитвахме да осмислим новината - не успяхме, само че се оказа, че по случая има развиване. След като 18-годишната Дейжа и чула какви ги приказва татко ѝ е спряла да го следва в Instagram.

Според The Inqusitr, с изключение на татко си, момичето е отпоследвало и други свои родственици. След като изявлението на T.I. доби известност, доста хора реагираха остро на думите му в обществените мрежи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Deyjah Harris на Юли 12, 2019 в 1:00 PDT

Според множеството отзиви дейностите на рапъра са старомодни и отвратителни. Други пък побързаха да уточнят, че хименът на една жена може да бъде разкъсан освен при сексуален акт, само че и други действия като каране на колело да вземем за пример.

Очевидно, Дейжа не е удовлетворена от разкритията на татко си, ето за какво е решила да постъпи като множеството младежи в днешно време - да реши казуса в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР