Вчера известният предприемач Илон Мъск сподели в профила си в

...
Вчера известният предприемач Илон Мъск сподели в профила си в
Коментари Харесай

Илон Мъск идва в България, запазил си е маса в ресторант в белоградчишко село?

Вчера известният бизнесмен Илон Мъск показа в профила си в Twitter фотография от Белоградчишките скали. Под нея той написа като написа:

" Сигурен съм, че това е от Elden Ring ".

Емоциите не престават, откакто ресторант ONÀот село Стакевци, Белоградчишко показа нещо извънредно любопитно във фейсбук. Те настояват, че са получили мейл от SpaceX, в който се споделя, че Мъск би желал да посети региона към Скалите и самия ресторант. Ето известието на ресторанта във фейсбук:

Добра нощ, другари! И незабравима!

Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци!

Каквото зависи от нас, с цел да впечатлим тези хора, ще го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме самообладание да забележим, способна ли е тя, да придаде на района по-приветлив тип, с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати.

Имаме към 5 месеца, което считаме, не са по никакъв начин малко време, с цел да се асфалтира най-малко основната улица на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не един път е поставял под подозрение решението ни да се върнем тук, вкъщи в България, и да развиваме този безценен за нас район.

Силно се надяваме и имаме вяра, че в този момент към този момент, Община Белоградчик има сериозна причина, да трансформира родната къща на проф. Виден Табаков в съвременен музей, какъвто заслужава да бъде!

Благодарим на Vladislav Terziiski Photography за прелестната фотография, която сграбчи вниманието на един от най-влиятелните хора в света, и ни дава този необикновен късмет и тласък за готовност! ", пишат от ресторанта.

А ето по какъв начин наподобява потвърждението, че сякаш Илон Мъск ще дойде в България през април 2023 година Ето и цялостния текст на имейла:

" До тези, които касае,

Казвам се ***** и се свързвам с Вас от името на господин Илон Мъск и офиса на SpaceX, тъй като планираме пътешестване до България през април 2023 година Затова бихме желали да посетим региона на ресторант ONA и самия ресторант.

Моля да ме информирате дали можем да работим дружно, както и да ми дадете повече информация за региона и за ресторанта.

Нямам самообладание да получа отговор от Вас скоро.

С почитание,

*****

SpaceX "

Министърът на туризма Илин Димитров също насочи покана към милиардера Илон Мъск, с цел да му покаже онлайн Белоградчишките скали и крепостта към тях.

Белоградчишката цитадела и скалите са измежду 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР