Вчера имахме три разговора с министъра на образованието във връзка

...
Вчера имахме три разговора с министъра на образованието във връзка
Коментари Харесай

Учениците от 7-и и 12-и клас се връщат в училище за изпитите, другите не!

 " Вчера имахме три диалога с министъра на образованието по отношение на голям брой запитвания на родители. Засега се образува общо мнение, че към края на май ще се даде опция за осъществяване на изпитите за 7 клас и матурите.

Не става дума за всеобщо връщане в класните стаи ". Това заяви ген. Венцислав Мутафчийски на постоянния брифинг на Националния действен щаб. 

Броят на инфектираните с ковид у нас към този момент е 1437. Новите случаи за последното денонощие са 50. От тях в болница са настанени 20. Активните области за 9: София - 13, Пловдив 11 - тук има клъстер от 2 семейства в Брестовица, като става дума за идване на хора от Германия, Видин 10, Плевен 8, Сливен 3, Враца 2, Благоевград, Хасково и Ямбол - по 1. 6 нови случая на деца, като две от тях са в Пловдив.

Има 5 нови случая на инфектиран медицински личен състав - 155 общо. 243 са излекуваните, като новите са 21. Жертвите на  COVID-19 у нас са 61 души. 3 нови случая - в Сливен жена на 60 години, на 58 години жена в София и мъж на 70 години в Пловдив.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР