Вчера и днес индивидуални пакети с хранителни продукти от първа

...
Вчера и днес индивидуални пакети с хранителни продукти от първа
Коментари Харесай

Подпомогнаха нуждаещи се хора в община Георги Дамяново /снимки/

Вчера и през днешния ден самостоятелни пакети с хранителни артикули от първа нужда получиха 44 уязвими поданици на община Георги Дамяново, включени в описите, направени от Агенцията за обществено подкрепяне.
Доброволци към общината и чиновници на Общинска администрация се включиха в пакетирането на продуктите. След това, дружно с кметовете по места, предоставиха пакетите до домовете на потребителите по Проект „ Патронажна грижа” и възрастни хора над 65 години, самотноживеещи, включени в описите на организацията. На хората бяха предоставени осведомителни материали с рекомендации и инструкции за предотвратяване от заразяване с ковид.
Още 100 индивида към Проект „ Топъл обяд” в община Георги Дамяново също ще бъдат подкрепени с хранителни артикули.
Доброволците раздадоха и защитни маски, обезпечени от дарения на компании и физически лица. Осигуряването на маски ще става поетапно за жителите на всички обитаеми места в общината.
Кампанията по обезпечаването и даването на пакетите се осъществя в партньорство сред Агенцията за обществено подкрепяне и Българския Червен кръст.
Хранителните артикули са обезпечени по Оперативната стратегия за храни, финансирана от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица. Кампанията по обезпечаването и даването на пакетите се осъществя в партньорство сред Агенцията за обществено подкрепяне и Българския Червен кръст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР