Вчера херцогинята на Кеймбридж присъства на откриването на ежегодната изложба

...
Вчера херцогинята на Кеймбридж присъства на откриването на ежегодната изложба
Коментари Харесай

С маратонки през деня и в приказна рокля за вечерта: Кейт Мидълтън очарова два пъти в един ден

Вчера херцогинята на Кеймбридж участва на откриването на годишната галерия на цветя в Челси, където този път сподели пред света работата си по градината „ Обратно към природата “ и очарова с пролетния си жанр.

► Кейт Мидълтън, каквато не сте я виждали

► Семейната идилия, която ще ви разтопи: Кейт, Уилям и децата измежду природата

Кейт Мидълтън изглеждаше прелестно по време и на двата си уговорката в понеделник. Сутринта херцогинята разведе група възпитаници из градината, в чийто дизайн взе участие и самата Кейт, а задачата е да предизвиква повече деца да прекарват време измежду природата.

 Кейт Мидълтън Getty

Мидълтън беше заложила на спортно-елегантна композиция : бяла риза M.i.h Jeans, бежови панталони Massimo Dutti, обеци Monica Vinader единствено за 8 паунда и маратонки Superga, които тя носи не за първи път.

Вижте още фотоси от деня в галерията >>>

За формалното разкриване на изложбата херцогинята смени небрежния изискан с сантиментална публична визия . Кейт носеше памучно-копринена рокля Erdem на цветя , съчетана с нежна прическа, перлени обеци и ниски обувки в неутралната гама.

 Кейт Мидълтън Getty

Към херцога и херцогинята на Кеймбридж се причисли кралица Елизабет II , както и още кралски посетители като рубрика и графинята на Уесекс – принц Едуард и Софи.

Вижте още фотоси от деня в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР