Вчера херцогът и херцогинята на Съсекс имаха първия си официален

...
Вчера херцогът и херцогинята на Съсекс имаха първия си официален
Коментари Харесай

Меган Маркъл стана жертва на кралския етикет

Вчера херцогът и херцогинята на Съсекс имаха първия си формален ангажимент като брачен партньор и брачна половинка. Те се появиха в Бъкингамския замък в компанията на принц Чарлз и Камила Паркъл. Но, напълно предстоящо, всички погледи бяха вперени в най-новия член на кралското семейство.

За първата си поява пред света като херцогиня, Меган Маркъл заложи на тоалет в пастелно прасковено, част от сбирката на марката Goat. Именно него избира и Кейт Мидълтън за множеството си обществени появи. Съпругата на принц Хари добави визията си с идеално пасващи си шапка и обувки.

А като част от кралското семейство към този момент е задължена постоянно да носи чорапогащник. Именно поради пропуща на този подробност от облеклото Маркъл стана обект на рецензия нееднократно до момента. Но и през вчерашния ден, когато той бе налице, херцогинята още веднъж бе подложена на пресечен огън в обществените мрежи.

Видимо чорапогащникът не бе точният колорит за по-тъмната кожа на Меган. А това не остана неусетно. Но този път рецензиите се насочиха не толкоз към нея, колкото към стилистите в кралския двор.

Мнозина заподозряха скрит план против Меган, който е влезнал в деяние още от първия й ден като херцогиня. Според други, евентуално са й дали някой от чорапогащниците на Кейт Мидълтън. А трети се усъмниха, че това си е чиста дискриминация.

Е, очевидно свадите занапред стартират. Времето ще покаже дали Маркъл ще успее да приема всичко с необятната усмивка, която показва през вчерашния ден. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР