Вчера Хабиб Нурмагомедов взриви социалните мрежи, след като потвърди, че

...
Вчера Хабиб Нурмагомедов взриви социалните мрежи, след като потвърди, че
Коментари Харесай

Журналист разкри, че Хабиб Нурмагомедов лъже, че не може да пътува до САЩ

Вчера Хабиб Нурмагомедов взриви обществените мрежи, откакто удостовери, че е затънал в Дагестан и няма да може да взе участие на UFC 249. Той би трябвало да се бие с Тони Фъргюсън в основната борба на 18-ти април, само че след възбраната на полетите, която постановиха в Русия от 27-ми март Хабиб не може да напусне. Това обаче не дава отговор на истината, тъй като журналистът Александър Лютиков се е обадил на самолетната компания " Аерофлот ", а те му споделили, че през днешния ден и в четвъртък съветските жители могат да пътуват до Ню Йорк.

Лютиков споделя, че на уеб страницата на Генералното консулство на Русия в Ню Йорк няма информация, че полетите от Русия към този момент са неразрешени. След тази информация, която Александър пусна в обществените мрежи заваляха закани и закани по негов адрес. Лютиков се оплака в своя акаунт в Инстаграм, само че е безапелационен, че няма да трие своите постове. Ето какво показа той, откакто се обадил в самолетната компания:

View this post on Instagram
Помогаем сохранить главный пердах #ufc249 У «Аэрофлота» есть автобус завтра и в четверг. Цена за билет - от 17 до 228 тысяч. Служба поддержки «Аэрофлота» сообщает: этим рейсом могут летать российские граждане. Так что кто хочет - вперед! Ну и очень странный миг: Хабиб говорит, что полетел в Абу-Даби 19 или 20 марта. Но этот полет был безусловно бессмысленным, поскольку еще 17 марта было объявлено о том, что в Абу-Даби с 19 марта перестанут пускать иностранцев. #хабибнурмагомедов #хабиб #нурмагомедов #ufc #mma #мма

A post shared by Александр Лютиков (@a_lutikov) on Mar 30, 2020 at 5:22am PDT

“Искам да оказа помощ за запазването на главната борба на UFC 249. Авиокомпанията " Аерофлот " имат полет на следващия ден и четвъртък за Ню Йорк. Цена на билета - от 17 до 228 хиляди рубли. Службата за поддръжка на " Аерофлот " оповестиха, че съветските жители могат да летят с този полет.

Така че, който желае, то ще може да продължи напред! Това е доста много чудноват миг. Хабиб споделя, че е летял за Абу Даби на 19 или 20 март. Този полет беше изцяло неправилен, защото на 17 март бе оповестено, че от 19 март Абу Даби ще спре да пуска чужденци”.
Това е поредна неистина към нещата, които се случват напоследък с Нурмагомедов. Само преди ден неговият управител Али Абделазиз показа, че Хабиб не бил в Русия, само че се оказа, че това не дава отговор на истината.
View this post on Instagram
«Ты создан для того, чтобы пресмыкаться перед нами и заслужить нашего снисхождения. Чтоб на тебя обратили внимание, дали тебе интервью или в голову». Замечательное изложение сути журналистики от человека, который чуть больше года обратно звонил мне и представлялся двоюродным братом одного из величайших бойцов UFC. Я не планирую удалять этот пост, так что если это и произойдет, то из-за политики инстаграма. #хабибнурмагомедов #хабиб #мма #mma #ufc #дагестан

A post shared by Александр Лютиков (@a_lutikov) on Mar 30, 2020 at 7:45am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР