Вчера говорителката на Министерството на външните работи на Китай Хуа

...
Вчера говорителката на Министерството на външните работи на Китай Хуа
Коментари Харесай

Пекин: Улесняването на визовия режим с САЩ е взаимноизгодно за двете страни

Вчера говорителката на Министерството на външните работи на Китай Хуа Чунин в отговор на решението на Вашингтон да вкара ограничавания за визите за китайски студенти акцентира, че улеснението на визовия режим сред Китай и Съединени американски щати е реципрочно и взаимноизгодно и за двете страни и дава отговор на общите ползи на двата народа, предава bulgarian.cri.cn.

Съобщено бе, че Съединени американски щати възнамеряват да лимитират интервала на годност на визите за китайски студенти, учещи специалности като роботика, авиационни каузи, високотехнологични промишлености.

Относно това на извършената същия ден постоянна конференция, Хуа Чунин сподели: „ Както знаете персоналният продан е значима основа за стимулиране на съдействието и обмена сред другите страни, в това число сред Китай и Съединени американски щати. Според нас, Китай и Съединени американски щати би трябвало да подхващат по-положителни ограничения, за персоналният продан да бъде улеснен и да се основат по-благоприятни условия за съдействието сред двете страни в разнообразни сфери. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР