Вчера GoPro представи най-новите си екшън камери в лицето на

...
Вчера GoPro представи най-новите си екшън камери в лицето на
Коментари Харесай

GoPro Hero8 Black и GoPro MAX - най-доброто от GoPro до момента

Вчера GoPro показа най-новите си екшън камери в лицето на GoPro Hero8 Black и GoPro MAX, които за следващ път ни убеждават, че компанията владее промишлеността по-добре от която и да е друга марка.

GoPro Hero8 Black

Голямата вест при Hero8 Black е, че камерата е с изменен дизайн, който разрешава бързо и елементарно включване към микрофони, външни екрани и стойки.

Камерата разполага с още по-добра стабилизация от тази при Hero7 Black, наречена HyperSmooth 2.0, която в промо видеото наподобява безусловно нереално.

12-мегапикселовият датчик е с усъвършенствани HDR благоприятни условия, осигуряващи ужасно качество на изображенията при слаба светлина.

Към Hero8 Black могат да бъдат добавени цялостен комплект екстри под общото наименование " Mods ", които включват дребен триножник с вграден микрофон на цена от 80 $, външен екран, който може да се завърта към снимащия на същата цена и LED мълния с 200 лумена, която коства 50 $.

Цената на самата камера пък е 400 $, което е изцяло в границите на предстоящото.

GoPro MAX

Новият GoPro MAX е правоприемник GoPro Fusion и предлага 360-градусово снимане при резолюция от 5.6К.

И този модел разполага със страхотна стабилизация, която обаче се назовава Max HyperSmooth. Дали е по-добра от тази на Hero8 Black - към този момент не знаем.

Камерата наподобява много атрактивна за влогърите, защото разполага с екран за назад виждане и общо шест микрофона.

GoPro MAX е по-скъп от Hero8 Black и коства 500 $.

Предварителните поръчки и за двата модела към този момент са отворени, като доставките на Hero8 Black ще стартират на 15 октомври, а тези на MAX модела - на 24 октомври. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР