Вчера голямата звезда на UFC Конър Макгрегър за пореден път

...
Вчера голямата звезда на UFC Конър Макгрегър за пореден път
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: ММА вече не ме вълнува

Вчера огромната звезда на UFC Конър Макгрегър за следващ път разгласи, че се отдръпва от ММА. Бившият първенец в две разнообразни категории го направи с пост в обществените мрежи, само че малко на брой са тези, които му имат вяра, тъй като в последните години Конър се отдръпва няколко пъти и още веднъж се връща. В началото на годината той записа победа с нокаут за 40 секунди над Доналд Серони и прикова вниманието си в купата в лека категория.
View this post on Instagram
A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jun 3, 2020 at 11:23am PDT
За страдание от UFC имат други проекти и ще провеждат борба сред Джъстин Гейджи и Хабиб Нурмагомедов, които да обединят краткотрайната и безспорната купа. " Тhe Notorious " не е удовлетворен от това и би желал да се бие с Гейджи, с цел да се раздвижи категорията. Oт UFC обаче му отхвърлят и вместо това му оферират глупави борби, които той не желае. Сега Макгрегър споделя, че към този момент не се вълнува от борбите и завършва с играта:
View this post on Instagram
A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jun 7, 2020 at 9:34am PDT

“Играта към този момент не ме вълнува. Цялото това очакване, в което нищо не се случва. Разглеждам разнообразни варианти, само че нищо не става. Няма нищо, което да ме развълнува, а от UFC трябваше да задвижат нещата. Защо отсрочват борбата сред Хабиб и Гейджи за септември? Всички знаем, че дуелът няма да се състои, тъй като някой ще се отдръпна и различен ще го замести. Бях наредил проектите и им ги споделих, само че те не го направиха.

Каквото и да им кажа, от UFC потеглят против него. Явно желаят да покажат някаква мощ. Трябваше да ни сбият с Гейджи за краткотрайната купа и да задвижат нещата. Имах проектите за моя сезон през 2020 година, а те ме мотаят и ми оферират глупави борби. Не ми пука. Няма нищо за мен в тази игра. Опитвах се да остана разчувствуван и Силва ми предложи борбата, а това щеше да е див конфликт.

Всички започнаха да приказват, че е остарял и завършил. За мен той е най-велик в играта, белким това няма да е добра борба? Всъщност това в действителност е по този начин, тъй като аз ще го победя, а след това ще приказват, че бил остарял и такива неща. Не знам, всичко е полуда. Свалях килограми за лека категория, а те ме смачкаха. Не знам за какво UFC го вършат. Не знам какво крие бъдещето.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР