Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да

...
Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да
Коментари Харесай

Радев нарече Борисов диспечер на порции

Вчера гледахме следващия скеч на премиера, който се опита да сложи знак за тъждество сред неговите и моите връзки с бизнеса. Държа да подчертая, че тези връзки са радикално разнообразни. Това съобщи през днешния ден президентът Румен Радев пред публицисти във високопланинския комплекс " Белмекен ", представен от Българска телеграфна агенция. Той посети комплекса, с цел да се запознае с изискванията за подготовка на спортистите, след което поведе поход към връх Зъбчето в Рила.

Аз поддържам връзка с този бизнес, който създава, който изнася и цялостни хазната. Не поддържам връзка с този бизнес, който я празни със скандални публични поръчки, където главен диспечер на порциите е министър председателят, сподели Радев. Той акцентира, че никой бизнес не го е упрекнал в рекет или корупция. " Знаем чий пиар е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, сякаш,за да отхвърля нещо си. Моето шкафче е празно и аз не нарязвам лентички на прескъпи строителни обекти, които стартират да се разпадат още със самото им помпозно разкриване ", добави президентът. Той направи коментара във връзка продължаващите разкрития за връзките на предприемача Пламен Бобоков с " Дондуков " 2. Самият Бобоков пък сподели разпечатка от sms-кореспонденция, в която е търсил помощ по проблема с либийския танкер " Бард " и за която твърди, че е с Борисов. И министър председател, и президент през вчерашния ден разясниха, че няма нищо неправилно в това представители на бизнеса да търсят подпомагане от властта. Радев настоя и прокуратурата да разгласява цялата му връзка с Пламен Бобоков откакто от държавното обвиняване оповестиха нови разпечатки от терлефона на предприемача, в които се виждат препратки към кореспонденции с " Prezident - Rumen Radev " и c " Desi Radeva ".

Радев изрази паника за протичащото се в региона на Рилските езера. По думите му те са " хубост, която е на милиони години, и няма потребност някой занапред да ни я преоткрива и демонстрира ". След като съсипахме морето си, метастазите на алчността и злоупотребите към този момент пълзят и в планината. Багерите не се посвениха да се качат и там, уточни президентът. Според него " персоналните ползи надвиват над публичните и пред очите ни най-безсрамно се лее нов и нов бетон ".

Президентът означи и че е обезпокоен за метода, по който се ръководи обстановката с разпространяването на COVID-19 у нас. Той акцентира, че неведнъж е призовавал да има проект за безвредно и управляемо излизане от рецесията, само че това не се е случило. Когато не се работи с ясни правила, а се работи за обслужване на нечий рейтинг, се получава по този начин, сподели в умозаключение Румен Радев.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР