Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да

...
Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да
Коментари Харесай

Радев: Моите отношения с бизнеса са коренно различни от тези на премиера

Вчера гледахме следващия скеч на премиера, който се опита да сложи знак за тъждество сред неговите и моите връзки с бизнеса. Държа да подчертая, че тези връзки са радикално разнообразни. Аз поддържам връзка с този бизнес, който създава, който изнася и цялостни хазната. Но не поддържам връзка с този, който я празни със скандални публични поръчки, където главният диспечер на порциите е министър председателят.

Така президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на разяснява вчерашното изказване на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за връзките сред президент, министър председател и бизнес, съобщи Българска национална телевизия.

"Никой предприемач не ме е упрекнал в рекет и корупция. Моето шкафче е празно и аз не нарязвам лентички на прескъпи строителни обекти, които стартират да се разпадат още със самото помпозно разкриване ", добави Радев.

Борисов в Пазарджик: Аз не воювам, аз върша фабрики

Президентът е на посещаване във високопланинската база Белмекен, обвързвано с самодейността "Спортувай с президента ".

Според него най-важното е, че е имало доста младежи. "Чувството е прелестно. Пече ни слънце, валя ни дъжд, както се поставя в планината. Травми няма, всички се качиха и слязоха сполучливо ", разяснява Радев.

Радев ще тича на "Белмекен "

Президентът прикани да пазим планините си, тъй като те са извор на здраве. "След като съсипахме сами морето си, виждате, че метастазите на алчността, на злоупотребите към този момент пълзят и към планината ", сподели още той.

Държавният глава изясни, че с тези думи засяга това, което става край Рилските езера. "Багерите не се посвениха да се качат и там. Една хубост, която е на милиони години, няма потребност някой занапред да ни я преоткрива и да ни я демонстрира. Трябва да бъдем непримирими към всички похищения към нашата природа ", добави Радев.

Според президента персоналните ползи надвиват над публичните и пред очите на хората най-безсрамно се лее нов бетон, а това би трябвало да спре.

Радев разяснява и обстановката с ковид в страната. Той изясни, че го тормози методът, по който не се ръководи тази пандемия. "Неслучайно призовавах да имаме проект за управляемо безвредно излизане от тази рецесия, това не се случи. Когато не се работи с ясни критерии, а се работи за обслужване на нечии рейтинги, се получава по този начин ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР