"Вчера г-н Цветанов се похвалил пред вас как правителството се

...
"Вчера г-н Цветанов се похвалил пред вас как правителството се
Коментари Харесай

Нинова: Кметовете на ГЕРБ работят за роднините

"Вчера господин Цветанов се похвалил пред вас по какъв начин държавното управление се е преборило с контрабандата и събрало милиарди в хазната. Има и стопански напредък. Като прибавим и десетте милиарда заеми на ГЕРБ, в бюджета има доста пари. Имам простоват въпрос към вас: вие какво усетихте в фамилиите си от това държавно богатство? Има ли порядъчен път до вашето село, а здравна работа, кола за спешна помощ и аптека? По-спокойни ли сте нощем, че някой няма да ви нападне и пребие в дома ви? По-лесно ли си плащате сметките и понижиха ли ви вересиите в магазина? ", попита водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в с. Стефан Караджа, където с нея бе претендентът за кмет на Вълчи дол Людмила Петкова.

Тя прикани събралите се да кажат три неща от техния живот, които в този момент са по-добре отпреди и незабавно би отдръпнала рецензиите към държавното управление на Борисов.

"Ако не желаете това да продължава, да се хванем дружно и да го променим ", сподели още тя.

Нинова акцентира, че кметовете на Българска социалистическа партия няма да дават обещание чудеса и даде образци. Тя означи, че от 2009 година до момента ръководството на ГЕРБ е закрило 17 лечебни заведения.

"Община Гоце Делчев, с наш кмет, обезпечи 5 милиона, с цел да си избави общинската болница от закриване. Община Трън, също ръководена от ГЕРБ, влезе във водна асоциация по заповед "отгоре " и цената на водата там скочи с 20 ст. Община Кресна, чийто кмет е от Българска социалистическа партия, не го направи и цената за популацията не се усили. Наш кмет на дребна община - Тунджа, отстрани таксите за ясли и детски градини и там фамилиите не заплащат нищо, посочи тя.

Едновременно с това водачът на Българска социалистическа партия уточни, че единствено на към 70 км. оттова, в община Ямбол - огромна община с финансови благоприятни условия, ръководена от ГЕРБ, таксите са 38 лева

Тя бе безапелационна, че разлика има - кметовете на Българска социалистическа партия работят с каквото могат да оказват помощ за жителите на общините си.

"Кметовете на ГЕРБ оказват помощ на роднините и компаниите си - вижте суджука, вижте Хасково. Вижте общинските им съветници в Ботевград - ще се избият между тях за пари и далавери. Мислите ли, че ги е грижа за вас? ", попита Корнелия Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР