Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара в Кюстендилска

...
Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара в Кюстендилска
Коментари Харесай

8 пожара тази седмица в Кюстендил

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара в Кюстендилска област . Два от пожарите са нанесли вреди. Единият е зародил заради повърхностно боравене с открит огън в с. Крайници. Огънят се е развил върху повърхност от 30 000 кв. м. и е унищожил 5 дка овощна градина. Пожарникарите са успяли да изгасят огъня и да спасят стопанска сграда. Няма потърпевши хора.
През миналата нощ екип на РСПБЗН е гасил пожар в л.а. „ Нисан Терано “ в Кюстендил. Унищожени са купето и задната част на автомобила, избавени са двигателен отсек, предната част на автомобила и 3 паркирани наоколо автомобила. Причините за възникването на пожара обяснява районно управление (на МВР) Кюстендил.
В понеделник екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара в региона. 2 от тях са нанесли вреди. В Дупница - в местността „ Петров хълм “ е зародил пожар опожарил овощна градина – изгорели са 10 дка и 10 дка лозя. П ожарът е гасен от 3 екипа на РСПБЗН - Дупница и РСПБЗН – Бобов дол. Противопожарните екипи са избавили от огъня 50 дка овощна градина и 100 дка лозя. Причината за възникването на пожара обяснява районно управление (на МВР) Дупница, не се изключва предумисъл.
Вторият пожар с нанесени вреди е зародил в автомобил в Кочериново. Автомобилът е изгорен, причина за пожара е късо съединяване. Няма потърпевши хора, съобщи за сътрудник от града на Actualno.com - Катя Табачка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР