Вчера Еърбъс откри в град Шънджън първия си азиатски център

...
Вчера Еърбъс откри в град Шънджън първия си азиатски център
Коментари Харесай

„Еърбъс откри в Шънджън първия си азиатски център за иновации

Вчера „ Еърбъс " откри в град Шънджън първия си азиатски център за нововъведения. Той е вторият сходен в света след А3 в Силиконовата котловина в Съединени американски щати, предава bulgarian.cri.cn.

В известие на „ Еърбъс " по мотива се показва, че задачата на центъра е да „ инжектира новаторска виталност в бъдещето на полетите и се възползва в цялост от локалните прерогативи, в това число фрагменти, компании и екосистеми, съчетавайки ги с експертизата на „ Еърбъс " в аерокосмическата промишленост.

На церемонията по откриването на центъра основният изпълнителен шеф на „ Еърбъс " Том Ендерс съобщи, че „ в Шънджън, дружно с нашите сътрудници ще създадем нов дирек на нововъведенията в Китай ". „ Градът е прочут със своята динамичност, което е добре за нашата компания. Трябва да бъдем по-открити и възприемчиви към нововъведенията на по-голяма скорост ", добави той.

Китайският иновационен център на „ Еърбъс " ще се концентрира върху дизайн, тестване и узаконяване на нови технологии, свързани с пет основни области – лаборатория за хардуер, опит в кабината, съгласуваност, индустриални нововъведения и градска въздушна подвижност.

До края на годината Шънджън се чака да стане първият китайски град, който ще вкара услуги, свързани с градска въздушна подвижност с хеликоптери, като основен сътрудник в това ще бъде „ Еърбъс ".

Към момента над 20% от самолетите на „ Еърбъс " се продават в Китай. До края на 2018 година другите авиолинии в страната са оперирали близо 1700 машини на европейския тръст.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР