Вчера до полицията е постъпил сигнал за кражба на дамско

...
Вчера до полицията е постъпил сигнал за кражба на дамско
Коментари Харесай

Непълнолетна открадна дамско портмоне с пари във варненски мол

Вчера до полицията е постъпил сигнал за кражба на дамско портмоне със сумата от 615 лева, документи за идентичност и банкови карти, осъществена в търговски център във Варна.

След следствие на случая е открито, че причинител на действието е малолетно момиче от с. Карапелит, незнайно на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Вещите, обект на кражбата, са конфискувани и върнати на собственичката им.

В петък пък е постъпил сигнал за кражба от частен парцел, намиращ се в гр. Варна. Неизвестно лице е проникнало през незатворен прозорец в постройката и е направило кражбата на сумата от 300 лева След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е И.И. (41 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 секунда) Рейтинг: 3973 | Одобрение: -9177 Е, към този момент ще е известна на мвр! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР