Вчера Дженифър Лопес стана на 49. Заедно с любимия Си

...
Вчера Дженифър Лопес стана на 49. Заедно с любимия Си
Коментари Харесай

Джей Ло с луд рожден ден по бански

Вчера Дженифър Лопес стана на 49. Заедно с обичания Си Алекс Родригез, фамилиите им и другарска компания означиха рождения ден на плажа на Бахамите .

 Снимка 370032

А купонът стартира още от сутринта. Родригез показа малко видео, на което се вижда, че са събудили рожденичката с доста звук и вкусна закуска. Той показа и благо обръщение в Instagram.

 Снимка 370033

" Когато бяхме деца, рождените дни бяха вълнуващи поради всички дарове, които ще получим. Видях с очите си по какъв начин това се промени при Дженифър. Сега тя се радва да споделя насладата си с останалите. За някой, който се раздава непрекъснато, 365 дни в годината - за децата, за фамилиите ни, за приятелите ни, уповавам се през днешния ден да успеем да ти дадем цялото благополучие, което заслужаваш ".

Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Юли 24, 2018 в 12:09 PDT

Е, очевидно са съумели. Вместо в лъскави заведения за хранене и шумни нощни заведения , на които Джей Ло сигурно се е наситила, тя и радостната й компания избраха заниманията на плажа и в градината на комплекса, в който са отседнали.

 Снимка 370031

От сутринта до през нощта. И една огромна и красива торта някъде сред безкрайните танци. И доста бутилки шампанско. Нямаме никакви съмнения, че са си изкарали незабравимо.

 Снимка 370035

 Дженифър Лопес на 49
Дженифър Лопес на 49

18 обстоятелството за латино дивата

А 49-годишната рожденичка театралничи без терзание освен по бански, само че и без грим и с мокра коса . И е все по този начин красива, тъй като е очевидно същински щастлива. И любовта сигурно има виновност за това, че вместо да остарява, тя като че ли се подмладява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР