Вчера бяха обявени номинациите за “Издънка на годината” в Серия

...
Вчера бяха обявени номинациите за “Издънка на годината” в Серия
Коментари Харесай

Обявиха номинациите за “Издънка на годината” в Италия

Вчера бяха оповестени номинациите за “Издънка на годината” в Серия “А”. Тази “награда” се трансформира в обичайната за италианския футбол и е противовес на оценката за “Играч на сезона”.

Обявени бяха имената на 10 футболисти, които разочароваха с представянето си през годината. С най-вече номинации е тимът на Интер - цели 4. Това са Жоао Марио, Евер Банега, Жейсон Мурийо и Габриел Барбоса. Като че ли точно Габигол бе най-големият неуспех на “нерадзурите”, които заплатиха за него 29,5 миилона евро на Сантос, само че той по този начин и не записа даже един мач като титуляр, а сега е пратен чартърен в Бенфика, където също не може да се наложи в състава.

От отбора на Милан пък измежду номинираните са Карлос Бака и Габриел Палета.

Наполи е показан със бранителя Никола Максимович. Клубът хвърли много старания и нерви, с цел да го притегли от Торино против 25 милиона евро. За момента обаче сърбинът прекарва по-голямата част от сезона на аварийна пейка.

Рома също има двама представители в лицето на Хуан Итурбе и Томас Вермален, а десетият номинира е вратарят на Палермо Йосип Посавец.

През годините това “отличие” е печелено от играчи като Ривалдо, Адриано, Кристиан Виери, Диего Милито и Алешандре Пато.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР