„Вчера бях в КАТ, когато поисках документи за възстановяване на

...
„Вчера бях в КАТ, когато поисках документи за възстановяване на
Коментари Харесай

Абсурд! КАТ глоби шофьор, че не опазил документите си на горящия ферибот

„ Вчера бях в КАТ, когато желаех документи за възобновяване на шофьорската брошура. Обстоятелства, при които съм изгубил документите – на което беше написано, че са изгорели на ферибота Игуменцица-Бриндизи. След попълването на тях, чиновник ми сподели, че би трябвало да бъде написан акт за изгубени документи “, описа пред bTV пострадалият, който помолил да бъде непокътната самоличността му.

Оцелелият при пожара водач би трябвало да заплати 70 лв. санкция за изгубените документи. Собственикът на пловдивската транспортна компания, който загуби 32 тира при пожара на ферибота, Илиян Филипов разяснява, че не при всичките му чиновници е имало такива проблеми.

От МВР-Пловдив обясниха, че актът е натрапен, защото пострадалият не бил в листата на Външно министерство. Днес ще създадат още веднъж инспекция и в случай че има неточност, ще анулират акта.

Междувременно тези, които не са санкционирани, са потресени от бавната процедура по издаването на нови документи. Така оживелите водачи ще останат без курсове и приходи най-малко 2 месеца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР