Вчера бях призован от представител на Столична дирекция на вътрешните

...
Вчера бях призован от представител на Столична дирекция на вътрешните
Коментари Харесай

Заплашен ли е от арест лидерът на Възраждане Костадин Костадинов?

" Вчера бях свикан от представител на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) за разпит. В диалога не беше посочена причина, само че след това стана ясно, че това е мнение по политически тематики, изказано от мен в телевизионно предаване. Тъй като понастоящем съм в град Варна, през днешния ден чакам да бъда разпитан тук и не се знае дали няма да бъда задържан ".
Това разгласи в обществената мрежа фейсбук водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

От партията оповестиха, че " политическата машина за репресии предстоящо се задействала ". Симптоматично е това, че като очевидец е свикан на разпит и водещият на предаването, в което е бил посетител доктор Костадинов, показват от " Възраждане ".
" Очевидно е, че властимащите прибягват до политически репресии, с цел да се борят с най-голямата опозиционна политическа организация, която очевидно и самоуверено разкрива пред жителите последствията от некомпетентните им дейности. Налице е следващата корист с власт против политически конкурент, защото това не е изолиран случай на подаване на тъжби против доктор Костадинов от представители на властта.
Ние от Възраждане заявяваме, че няма да позволим да ни насадят боязън. Към момента, в страната ние сме най-голямата очевидно декларирана съпротива на настоящето некадърно и незаконно ръководство. Ще продължаваме да се борим за правата на жителите, за свободата на словото и дребното останали медии, които дават глас на жителите и не се оферират в услуга на властта.
Към момента към момента не е ясно дали тази принуда е ориентирана единствено към доктор Костадинов или/и към телевизия „ Евроком “, показват още от партията, като напомнят текст на Мартин Нимьолер, който тъкмо обрисува одобряването на нацистката тирания в Германия и който  съгласно тях ужасно припомня на сегашните времена в България.
" Аналогично съпоставено през днешния ден, на политически репресии сме подложени ние от Възраждане. Утре може да е бизнеса, вдругиден – елементарният гражданин… ", допълват още от " Възраждане " и ползват писмо от Министерство на вътрешните работи до телевизия „ Евроком “ от 25 март 2020 година
Вчера, от партията настояха годишната вноска за участие на България в Европейски Съюз да се пренасочи към бизнесмени и служащи.
" Възраждане упорства Министерският съвет в незабавен порядък да пренасочи над един милиард лв., които страната ни би трябвало да внесе тази година за членски импорт в Европейския съюз, към засегнатите от рецесията, провокирана от COVID-19, българи. Престъпление е в миг на толкоз съществено тестване за цялата ни нация да подаряваме такава голяма, даже непостижима в изискванията на очертаваща се икономическа рецесия, сума на бюрократите от Брюксел ", пишат от партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР