Вчера BulNews.bg съобщи за вас, че касоразбивач номер едно у

...
Вчера BulNews.bg съобщи за вас, че касоразбивач номер едно у
Коментари Харесай

Разкрития за престъпленията на касоразбивача с прозвището Смъртта

Вчера BulNews.bg заяви за вас, че касоразбивач номер едно у нас с паметния прякор Смъртта беше задържан зрелищно през вчерашния ден в столичния квартал „ Люлин “. Той и аверът му, прочут в подземния свят като Змея, бяха сюрпризирани неприятно от полицията откакто обрали жилището на някогашен служител на реда. Новината потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Междувременно се появиха и горещи разкрития от крими досиетата им.
Смъртта и Змея са тежък престъпен контингент, сочат оперативни данни на Министерство на вътрешните работи, представени от в. „ Телеграф “.
Лежали са по пандизите за куп закононарушения. Основната им компетентност обаче са разбиванията на каси. Ако имат информация за някой фейф, обират жилища.
Целят се в „ Люлин “ и квартали в центъра на София.
Интересното съгласно проверяващи, е, че Смъртта не се ограничавал да „ работи “ единствено на територията на столицата. „ През лятото е засичан в Слънчев бряг – желан курорт. Зимата е по Банско и Разлог, само че единствено, в случай че има информация за по-солидна плячка “, описаха служители на реда.
Името на Смъртта нашумя злокобно през 2012 година Тогава до момента в който е под домакински арест, той поканил другари в къщата си. По време на купона, гарниран с доста алкохол, обаче Смъртта се скарал с един от мъжете. Заедно с авера си Големия Шоп, също тежък контингент, го пребили с бухалка. След това още живият човек бил закаран до „ Люлин “ и хвърлен в тиха уличка. На другия ден жена, която отивала на работа, разкрила натрупа му. С белезници се оказаха Смъртта и Големия Шоп, престояха в следствения арест дълго време, само че след това не получиха неоправдателна присъда. Няколко пъти е бил арестуван и братът на Смъртта – Пешо Мъката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР