Вчера беше полезен ден за българската демокрация, защото стана ясно,

...
Вчера беше полезен ден за българската демокрация, защото стана ясно,
Коментари Харесай

ДБ не помага на Борисов да излезе от изолация

" Вчера беше потребен ден за българската народна власт, тъй като стана ясно, че ГЕРБ са в изолираност и никой не желае да си играе с тях " . Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пред Нова телевизия.

Много трагично се гледа на нещата, че а не би трябвало, счита Атанасов. Той оцени като верен за ръководител на Народното събрание Никола Минчев, тъй като по този начин принуждават ГЕРБ да създадат същото. Ако не си отдръпват претендента, народните представители ще изберат различен претендент за началник на законодателния орган.

Той прикани за ръководител на Народното събрание - Росен Желязков. " ГЕРБ, до момента в който не питат този, който рита футбол, нищо не се случва. Не чакам Росен Желязков самичък да си направи отказ, само че ГЕРБ би трябвало да го отдръпна ", посочи Атанасов.
 Борисов склонен и на ротационно председателство на Народно събрание
Борисов склонен и на ротационно председателство на Народно събрание

Кризата, в която влиза Европа, е чудовищна, с цел да си играем на ръководител

Демократична България няма да поддържат претендента на спечелилите от предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Демократична България не са обсъждали вид, при който да повдигнат претендент за ръководител на Народното събрание.

Според него би трябвало да се търси човек за началник на Народното събрание отвън първите две политически сили.

Демократична България няма да направи договорка с Бойко Борисов и няма да подкрепя ГЕРБ да излязат от изолираност. Борисов би трябвало да си върви от политиката, само че по какъв начин ще го направи, си е негов проблем, акцентира Атанасов. Демократична България имат интерес Борисов да е в ГЕРБ, тъй като колкото повече стои, толкоз по-бързо ГЕРБ ще потънат. На това, че през вчерашния ден и одобри предлагането на Демократична България за излизане от патовата обстановка, Атанасов разяснява, че Борисов постоянно се опитваше " да ни сграбчи, да ни прегърне и да ни удуши, с цел да си отидем и ние ".

Атанасов настоя Г ЕРБ да върнат първия мандат и да поддържат държавно управление с втория мандат, без да вземат участие в него.
 Проф. Пламен Киров: Няма догадка за разформироване на Народно събрание без ръководител
Проф. Пламен Киров: Няма догадка за разформироване на Народно събрание без ръководител

Разумът би трябвало да надделее над глупостта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР