Вчера беше направен пореден опит за таран от страна мафията

...
Вчера беше направен пореден опит за таран от страна мафията
Коментари Харесай

Гвоздейков: Вероятно от самото начало мафията е била в коалицията чрез ИТН

" Вчера беше изработен следващ опит за таран от страна мафията против страната. Той бе осуетен, а в последна сметка се откриха 5 почтени депутати от Има Такъв Народ, които застанаха пред народа и споделиха " стига ". Трифонов употребява клишето " димката с Македония ", която да забули свадите. Вероятно през цялото време мафията е била в обединението посредством Има Такъв Народ ". Това съобщи Георги Гвоздейков, народен представител от " Продължаваме Промяната ", за " Твоят ден` " по NOVA NEWS.

По думите му настояването за нарастване от 3 милиарда лв. на бюджета на Министерство на регионалното развитие е измежду сигналите, предизвикали подозрения. " Не сме бездействали, имаме си методика на деяние. Провокациите пристигнаха от Има Такъв Народ, които желаеха да хвърлят страната в безпорядък ", уточни той. И добави, че Политическа партия чака поддръжка от всеки честен и заслужен човек с ангажимент към България.

Според него съветските ползи са създавани обратно във времето. " Има сериозен съветски интерес, почиващ на корупция. За да прокараш мощна агитация и енергийна взаимозависимост би трябвало корупция. Манипулацията не е единствено да защитаваш изрично Русия ", разяснява Гвоздейков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР