Вчера бе изтеглен жребият за тазигодишното издание на Шампионската лига

...
Вчера бе изтеглен жребият за тазигодишното издание на Шампионската лига
Коментари Харесай

Два български отбора в Шампионската лига по плажен футбол

Вчера бе изтеглен жребият за тазигодишното издание на Шампионската лига по плажен футбол, което ще се организира за поредна година в португалския курорт Назаре. За първи път България ще има два участника в шампионата - МФК Спартак (Варна) и СА Министерство на вътрешните работи (София), които ще премерят сили с най-хубавите клубове на континента. 
Варненци, за които това ще бъде седмо присъединяване в шампионата, попаднаха в група с израелския Фалфала, Наполи Патрон (Гърция) и британския отбор с екзотичното име Isle of Wight Beach Soccer. Отборът на СА Министерство на вътрешните работи ще направи своя дебют на европейската сцена. Столичани ще спорят с португалския Сесимбра, Портсмут (Англия) и различен представител на домакините - Назаре 2022. 
България ще има и още един представител в Назаре. Международният ни рефер Владимир Ташков ще е част от екипа, който ще обслужи мачовете в конкуренцията.
Програмата за срещите ще бъде оповестена в идващите дни, като е ясно, че СА Министерство на вътрешните работи ще играе дуелите си на 9, 10 и 11 юни, а Спартак - на 12, 13 и 14 юни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР