Вчера Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в

...
Вчера Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в
Коментари Харесай

Дама от Горна Оряховице спечели Форд Мондео от играта „6 от 49“ на Спорт тото

Вчера Български състезателен тотализатор провежда специфичен ден за облаги в Горна Оряховица. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов първокласен автомобил Форд Мондео от 32-ия тираж на обичаната игра на всички „ Тото 2 – 6 от 49 “. СПОРТ ТОТО трансформира деня в същински празник за жителите и гостите на града с доста награди, музикални осъществявания, лотария и благоприятни условия за повече облаги.

Името на късметлията, който си потегли с нова кола от празника, е Светла Александрова. Тя е на 51 години от град Горна Оряховица. В момента работи като счетоводител в родния си град. Старае се да взе участие най-малко един път в седмицата в игрите на СПОРТ ТОТО, като много постоянно употребява подготвени фишове. Именно такава разписка й е донесла страхотния автомобил от Втори тото късмет на „ Тото 2 – 6 от 49 “.

Когато точно на Гергьовден отишла да направи залог за идващия тираж, Светла решила да ревизира различен собствен пропуснат фиш. Касиерката й съобщила, че има облага от Втори тото късмет, само че ще би трябвало да попита каква тъкмо в пункта, в който е пуснала фиша. Светла не споделила нищо на роднините си, тъй като желала първо да разбере какво й е донесъл шансът. Когато схванала, че печели чисто нов автомобил, насладата била огромна, тъй като ден по-късно, на 8 май, чествала рожден ден. „ И това, в случай че не е шанс! В навечерието на 51-ия ми рожден ден ориста ме подари с неповторим подарък ", радва се Светла. Ключовете от елегантния автомобил й връчи персонално районен шеф на Български състезателен тотализатор госпожа Вася Ботева.

От специфичната ТОТО лотария Начо Станчев от Горна Оряховица си завоюва огромната премия – LED тв приемник. „ От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и необикновен подарък “, радва се Начо и пожелава шанс на всички участници в игрите.

Съвместната проява на демо-отбора на Българска федерация по олимпийско таекуондо и локалния клуб “Хемус “ по време на събитието на СПОРТ ТОТО впечатли жителите и гостите на града. Заместник-председателят на федерацията Димитър Михайлов разгласи, че това е подготовка на публиката за идния през октомври международен шампионат по таекуондо - Sofia 2019 World Taekwondo Grand-Prix, на който България ще бъде хазаин за пръв път.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР