Вчера Apple обяви цял куп нови и обновени услуги, с

...
Вчера Apple обяви цял куп нови и обновени услуги, с
Коментари Харесай

Apple представи три нови абонаментни услуги


Вчера Apple разгласи цялостен куп нови и актуализирани услуги, с което направи мощна поръчка за нахлуване в пазара на абонаментните стрийминг услуги.
 Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията
Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията

Това не са същинските AirPods 2, които чакахме

Някои от тях към момента не са налични на територията на България и даже Европа, само че си заслужава да ги разгледаме в елементи.

Apple News+

Компанията сподели обновеното лице на Apple News и новата услуга Apple News+, която обезпечава достъп до над 300 списания. По време на представянето, Тим Кук сложи мощен акцент върху достоверността на източниците, с които работи компанията му.

Идеята на Apple е да резервира чувството и богатия графичен дизайн на списанията, тъй че използването им през приложение да е също толкоз прелестно и ангажиращо, колкото са хартиените версии.

Цената на Apple News+ е 9.99 $ на месец, като този абонамент обезпечава достъп до наличието за цялото ни семейство.

Apple Arcade

За мнозина Apple Arcade е най-интересната оригиналност от вчерашната конференция на американската компания. Arcade съставлява платформа, сходна на Stadia на Гугъл, която разрешава да играем защити игри без реклами и без значение какво Apple устройство имаме.

Интересното тук е, че от Apple са заели цялостен куп разработчици на игри от огромни компании, които заедно ще основават неповторимо и " не-мейнстрийм " наличие. Arcade услугата ще е налична още през тази есен в над 150 страни, само че към момента не загатва какъв брой ще коства абонамента към нея.

Apple TV+

Apple TV+ е дълго чаканият отговор на Apple против Netflix . Apple залага на богато персонализирано за всеки консуматор наличие на филми, телевизионни излъчвания и сериали, като приложението е съвместимо с цялостен куп смарт тв приемници и джаджи.

По време на представянето стана ясно, че компанията е привлякла имена като Опра Уинфри, Стивън Спилбърг, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Джейсън Мамоа и цяла шепа други актьори, които ще основават наличие особено за феновете на Apple TV+.
 Стивън Спилбърг против Netflix
Стивън Спилбърг против Netflix

Заслужават ли Оскар филмите на Netflix

Очаква се платформата да завоюва огромна известност след излизането си тази есен, а базовият абонаментен пакет ще коства 9.99 $ .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР