Вчера, 9 декември, християнската църква почете Света Анна - майка

...
Вчера, 9 декември, християнската църква почете Света Анна - майка
Коментари Харесай

Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева

 Вчера, 9 декември, християнската черква уважи Света Анна - майка на Богородица, която се смята за настойничка на женското начало, фамилията, брака, майчинството, както и закрилница на бременните дами. На датата честват всички, които носят имената Ана, Анелия, Анна, Аня, Яна, Янка и така нататък

По този мотив Светлана Гущерова реши да провежда охолно празненство, с което да означи имения ден на щерка си - дребната Анелия-Добромира, която към момента не е навършила една година. Събитието се състоя в столично заведение, като на него участваха най-близките другари на двойката.

В формалната си Инстаграм страница, под формата на истории, брюнетката показа къси видео клипове и фотоси от празненството. На тях се вижда, че помещението е изпълнено с балони, като в украсата доминира розовият, белият и златният цвят. Очевидно уязвимост на наследницата на предприемача и еротичния модел са слоновете, тъй като те заемаха особено място както в декорацията на пространството, по този начин и в тази на тортата, написа дир.бг.

В обществената мрежа Светлана показа кадър, на който театралничи до десерта, облечена в къса светлосиня рокля с тънки презрамки и надълбоко V-образно деколте, комбинирана с високи кубинки, завършващи с пух.

" Мило наше дете, наше благополучие, сърце наше!

Днес е твоят празник, само че празникът е двоен за нас, твоите родителите, тъй като откогато избра нас за свое семейство, животът ни се извърши с безкрайна обич! Бъди здрава и дано Света Анна те закриля по пътя ти! Нека почтените ти детски очи постоянно искрят от наслада, върви ръка за ръка с шанса през живота! Носи името си с горделивост!

Честит Имен ден! Обичаме те! ", гласи посланието към изображението.

Половинката на Християн стана майка в края на февруари т.г., само че в началото реши да не споделя обществено щастливата новина, тъй като щерка ѝ се роди прибързано в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го сложиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За благополучие всичко приключи добре и скоро двете се прибраха вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР