Вчера, 8 юни 2023, Русия е предала група военнопленници, които

...
Вчера, 8 юни 2023, Русия е предала група военнопленници, които
Коментари Харесай

Русия предала военнопланници на Унгария

Вчера, 8 юни 2023, Русия е предала група военнопленници , които са взели участие на страната на бойните дейности на Украйна, на Унгария . Причината за предаването на Унгария, че те са родом от Закарпатието.

Руските медиите оповестяват за акцията тази нощ. Предаването е осъществено с посредничеството на Руската православна черква и с благословението на Московския и на цяла Русия патриарх Кирил по експлицитната молба на унгарската страна.

Отбелязва се, че това деяние е било стимулирано от " подбуди на християнска човечност ". Московската патриаршия беше показана от Волоколамския митрополит Антоний , ръководител на Отдела за външни църковни връзки, и протойерей Николай Балашов, консултант на Московския и на цяла Русия патриарх, оповестява ТАСС.
 Митрополит Антоний продължава да шета из страната
Митрополит Антоний продължава да шета из страната

Митрополит Антоний е направил свещенодействие и в храма на Шипка

Според известията на украинските медии в началото това ще бъдат единадесет военнопленници от Карпатска Украйна , където е основано унгарското малцинство.

Според някои известия като медиатор също е взела участие Организацията за помощ към Суверенния боен медал на Малта.

Украинската страна към момента не е коментирала публично прехвърлянето , а съгласно РБК решението за прекачване на бойците не е било в съгласие с Украйна.

Войниците са украински жители, тъй че прехвърлянето им в трета страна е невероятно без единодушието и директното присъединяване на Украйна , е представен вътрешен източник. Една от задачите на тази акция е да се възвърне легитимността на православната черква, против която са наложени огромни интернационалните наказания. Припомняме, че предходната година.
 Демократична България: Как съветският митрополит Антоний е стъпил у нас?
Демократична България: Как съветският митрополит Антоний е стъпил у нас?

Настояха ДАНС да се заеме с визитата му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР