Вчера, 8 декември, се проведе тазгодишното издание на конкурса Мис

...
Вчера, 8 декември, се проведе тазгодишното издание на конкурса Мис
Коментари Харесай

Мис Вселена 2019, Зозибини Тунзи и посланието на южноафриканката

Вчера, 8 декември, се организира тазгодишното издание на състезанието Мис Вселена. В него взеха присъединяване представителки на близо 90 страни от целия свят, а най-красивата от тях към този момент се радва на своята корона.

26-годишната Зозибини Тунзи от Южна Африка е новата носителка на купата Мис Вселена. Работи в областта на ПР-а, само че се занимава интензивно и с дела против насилието по сексуален симптом.

Нейната платформа са обществените мрежи, в които се пробва да промени заложените полови стандарти, които са най-вече отрицателни за нежния пол.

Тунзи е покровител на естествената хубост и приканва дамите да се харесват такива, каквито са. А нейният външен тип се трансформира във водещата тематика преди и след състезанието за хубост.

Подгласнички на Мис Вселена станаха Мис Мексико и Мис Пуерто Рико, които можем да определим като типични представителки на състезанията за хубост. Но цветнокожата Зозибини с късата коса съумя да грабне короната под носа им.

Южноафриканката сподели, че е израснала в свят, където дамите като нея - със същите кожа и коса, в никакъв случай не са се считали за красиви. Но счита, че е извънредно време това да спре. Тя желае да промени тези стандарти, с цел да могат цветнокожите дами и деца да видят в нея образец, че и те носят своята хубост, написа CNN.

И точно спечелването на интернационалния конкурс сигурно е най-хубавият метод, по който Тунзи може да реализира своята цел. Тя дава и образец със себе си и с това, че всяка заран се поглежда в огледалото и си споделя, че е красива, способна и умна.

А отговорите на въпросите, които даде в един от кръговете на конкуренцията, сигурно ще послужат за ентусиазъм на доста дами.

Според Мис Вселена най-важното умеене, на което би трябвало да се научат девойките, е водачеството. Жените са най-силните същества на тази планета, по тази причина би трябвало да могат да получават всяка опция, би трябвало да знаят по какъв начин да се борят за нея.

Зозибини има и своята позиция по отношение на климатичните промени, които от дълго време са световен проблем. Тя счита, че международните водачи имат своята значима роля, само че тази на всеки обособен човек е не по-малко значима. И всички би трябвало да се присъединим към детските митинги, лице на които стана Грета. Защото бъдеще е за всички. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР