Вчера, 4 декември, Илон Мъск отново бе привикан до съдийската

...
Вчера, 4 декември, Илон Мъск отново бе привикан до съдийската
Коментари Харесай

Илон Мъск, Върнън Ънсуърт, педофил и делото за клевета срещу милиардера

Вчера, 4 декември, Илон Мъск още веднъж бе привикан до съдийската катедра, с цел да даде показания за желанията и претекстовете си при нанесената засегнатост против английския гмуркач Върнът Ънсуърт.

Припомняме, че през 2018 година Мъск си разреши да назова Ънсуърт " педофил ", до момента в който течеше драмата със спасяването на детския футболен тим от пещера в Тайланд.

Пред съда Ънсуърт пледира, че коментарът на Мъск го е предиздвикал да се усеща " жигосан, компрометиран, обезчестен и уязвим ".

По време на делото Мъск изцяло отхвърли каквото и да е желание да накърни репутацията и името на ищеца. Заяви също, че коментарът му е бил просто засегнатост.

" Майка ми ми е казвала, че в случай че някой те обиди, просто би трябвало да обърнеш тил ", сподели Мъск и добави в своя отбрана: " Нямах поради, че той в действителност е педофил. "

Съдът прикани Мъск да опише повече за себе си и за живота си, при което подсъдимият реши да показа обстоятелства във връзка с благосъстоянието си.

По думите му то възлиза на към 20 милиарда $, само че самият той не е сигурен каква тъкмо е сумата.

" Хората си мислят, че имам доста пари, само че в действителност нямам ", разкри той, като добави, че множеството му средства са затворени в акции на Tesla и SpaceX, част от които даже са заложени против заеми.

Към момента развоят на делото остава неразбираем, само че везните са наклонени повече в изгода Ънсуърт, който не се смята за обществена персона и, надлежно, прагът за доказване на клюка е по-нисък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР